Nieuw in 2026
Overzicht van de wijzigingen in Online Samenstel-assistent in 2026.
Juli
Bedrijven uitschakelen
U kunt een bedrijf nu uitschakelen in plaats van het te verwijderen. Bedrijven die niet zijn ingeschakeld, worden standaard niet meer getoond in het overzicht Bedrijven en kunnen niet meer worden geselecteerd, terwijl alle gegevens en samenstelmomenten bewaard blijven.
Zie Bedrijven voor meer informatie.
Automatische verversing van Balans / W&V na import
Het venster Balans / W&V wordt nu automatisch ververst zodra een import is afgerond. Uw uitgeklapte rekeningen en geselecteerde regel blijven daarbij behouden, zodat u niet handmatig hoeft te vernieuwen om de nieuwste cijfers te zien.
Zie Balans / W&V voor meer informatie.
Kolominstellingen journaalposten onthouden
De kolomindeling die u kiest voor de journaalposten in het detailvenster van Balans / W&V wordt nu onthouden en bij een volgend bezoek automatisch weer toegepast.
Zie Balans / W&V voor meer informatie.
Juni
Weergaven op Balans / W&V
U kunt nu net als bij Samenstelmomenten ook in het venster Balans / W&V eigen weergaven opslaan, bewerken en verwijderen. Zo bewaart u uw favoriete combinatie van kolommen en filters en kunt u snel wisselen tussen weergaven.
Zie Balans / W&V voor meer informatie.
Mei
Verbindingswaarschuwing eAccounting op dashboard
Als er een probleem is met de eAccounting-verbinding, verschijnt er nu een waarschuwingspictogram op het dashboard. Door over het pictogram te bewegen, ziet u de melding dat de verbinding niet correct werkt en dat het dashboard mogelijk geen accurate informatie weergeeft.
Zie Dashboard voor meer informatie.
Verbeterde foutmeldingen bij importeren uit eAccounting
Bij het importeren uit eAccounting worden foutmeldingen nu duidelijker weergegeven. Als er een probleem optreedt met de verbinding of autorisatie, dan krijgt u een heldere melding met instructies om het probleem op te lossen.
Volledige synchronisatie eAccounting
U kunt nu een volledige synchronisatie met eAccounting uitvoeren. Dit is handig als u vermoedt dat niet alle gegevens correct zijn overgenomen. Met deze optie worden alle mutaties opnieuw opgehaald.
Zie Importeren voor meer informatie.
Januari
Alles selecteren in lijsten
Bij het koppelen van bedrijven aan een gebruiker of van gebruikers aan een bedrijf kunt u nu met één klik alle regels in de selectielijst selecteren. Dit maakt het eenvoudiger om in één keer meerdere bedrijven of gebruikers te koppelen.
Zie Gebruikers en Bedrijven voor meer informatie.